Huis voor Toerisme van Le Pays de Vesdre

flag
  • Vue sur Membach (Baelen) dans le Pays de Vesdre
  • Huis voor Toerisme/Toeristische dienst
De medewerkers van Maison du Tourisme du Pays de Vesdre heten u van harte welkom in hun hartelijke streek, aan de poort van de Venen en in hartje Blauwe Ardennen! Natuur en cultuur vormen samen een ideaal toeristisch aanbod dat u zeker zult waarderen in de vijf gemeentes van ons " Pays de Vesdre " (Land van de Vesder:Baelen, met zijn schroefvormige kerktoren en het meer van de Gileppe.Dison, en zijn " foire aux macarons " en de Fondation Hardy.Limbourg, met zijn stadsmuren en middeleeuws pleinPepinster, en zijn kerk met uitzonderlijke gebrandschilderde ramen en het mooie dorpje Soiron.Verviers,Waalse hoofdstad van het Water, zijn industrieel erfgoed en wolverleden, zijn fonteinen, zijn rijstevlaai en zijn traditie van ambachtelijke chocolade.
De wandel- of fietspaden, de streekproducten en de gastronomie, het erfgoed en de culturele rijkdommen van het Land van de Vesder zullen u beslist bekoren!Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord voor meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.