Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Huis voor Toerisme

Het Huis voor Toerisme van het Land van Vesder heet je van harte welkom in hun hartelijke streek, aan de poort van de Venen en in hartje Blauwe Ardennen.

Het Huis voor Toerisme van Het Land van Vesder opent opnieuw de deuren vanaf 2 april 2022 op zijn nieuwe adres: rue Xhavée 61 in Verviers.

Het Land van Vesder ontdekken

Natuur en cultuur vormen samen een ideaal toeristisch aanbod dat je zeker zult waarderen in de 4 gemeentes:

  • Baelen, met zijn schroefvormige kerktoren en het meer van de Gileppe.
  • Dison, en zijn "foire aux macarons" en de Fondation Hardy.
  • Limbourg, met zijn stadsmuren en middeleeuws plein
  • Verviers,Waalse hoofdstad van het Water, zijn industrieel erfgoed en wolverleden, zijn fonteinen, zijn rijstevlaai en zijn traditie van ambachtelijke chocolade.

De wandel- of fietspaden, de streekproducten en de gastronomie, het erfgoed en de culturele rijkdommen van het Land van de Vesder zullen je beslist bekoren!

Het Huis voor Toerisme

Je vindt alle toeristische informatie van de streek in het Huis voor Toerisme: toeristische gidsen, flyers, wandelkaarten, enz.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voordeel Pass VISITWallonia.be

Jouw Passvoordeel

-10% korting op de aankoop van een lokaal pakket

Aanbod het hele jaar geldig bij aankoop van een mandje van minimaal €20 tijdens de openingsuren en op vertoon van uw VISITWallonia.be-pas aan de kassa van de winkel.

Dit Huis voor Toerisme biedt je faciliteiten en/of activiteiten die het officiële Access-i certificaat hebben gekregen. Raadpleeg de gedetailleerde pagina van het Huis voor Toerisme van het Land van Vesder, waar je alle informatie vindt die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië is er ook een groot aantal officieel door Access-i gecertificeerde activiteiten en plaatsen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden