pdf

Vakantiehuizen huren en vakantiedorpen in de Ardennen: Ourthe & Somme

Ourthe & Somme biedt een ruime waaier vakantiehuizen in de mooiste hoekjes van de Ardennen. Met meer dan 30 jaar ervaring is deze onderneming de specialist geworden voor de verhuur van individuele huizen en verblijven in vakantiedorpen in het zuiden van België.

Een individueel huis huren

Geniet van een kwaliteitsselectie met meer dan 120 individuele woningen. Je kan kiezen uit huizen met binnen- of buitenzwembad, huizen met en/of jacuzzi, sauna, stoomdouche, hamam, huizen met WIFI, KIDS-aanbiedingen met huizen met en/of speeltuin, speelkamer, spelconsole en aanbiedingen Hond Welkom om samen met je huisdier op vakantie te gaan! Ourthe & Somme heeft wat je nodig hebt voor een zo aangenaam mogelijk verblijf in de mooiste regio.

Een verblijf reserveren in een vakantiedorp

Elk van de 10 vakantiedorpen Ourthe & Somme biedt een bijzondere sfeer en kenmerken. Je kan altijd rekenen op een persoonlijk onthaal en een nette bungalow. Het voordeel van een verblijf in een vakantiedorp is dat er voor elk wat wils is: excursies, wandelingen, fietstochten, zwemmen, vissen, gastronomische uitstapjes,... er is voor ieder wat wils!

De lijst van de 10 vakantiedorpen, waar de droom begint: Résidence Durbuy in Durbuy/Barvaux - Les Doyards in Vielsalm - Vallée de Rabais in Virton en Gaume - Vakantiedrop van Vencimont dans la Semois - Vakantiedorp van Oignies in Viroinval/Oignies-en-Thierache - La Boverie in La Roche/Rendeux - Domaine du Bonsoy in Dinant/Hastière - Vakantiedorp in Dinant/Waulsort - L'Espinette in Hotton/Ny en Le Bochetay in Somme-Leuze/Heure.

Zoek en reserveer snel!

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.