pdf

Fédération des Gîtes de Wallonie: verblijven bij de eigenaar

  • Fédération des Gîtes de Wallonie: verblijven bij de eigenaar
  • Fédération des Gîtes de Wallonie: verblijven bij de eigenaar
  • Fédération des Gîtes de Wallonie: verblijven bij de eigenaar
  • Fédération des Gîtes de Wallonie: verblijven bij de eigenaar
  • Logo - Gîtes de Wallonie

De Fédération des Gîtes de Wallonie is het eerste Belgische netwerk van gîtes en B&B's in de stad of op het platteland. Ze werd opgericht in 1989.

De Fédération van Gîtes de Wallonie is uitgegroeid tot het belangrijkste netwerk van woningen in Wallonië. De Gîtes en Bed and Breakfasts van Wallonië zijn meer dan 1200 woonhuizen die voldoen aan de kwaliteitseisen van het label van de federatie. Verblijf bij lokale gastheren en beleef een authentieke ervaring!

Of je nu nu op zoek bent naar een charmante gîte in de Ardennen, een chalet midden in het bos, een authentiek kasteel, een gîte met zwembad of een romantische gastenkamer, je vindt altijd de accommodatie van je dromen. De accommodatie is gelegen op het platteland en in de stad, voldoet aan de kwaliteitseisen en heeft een modern comfort.

Ontdek alles wat de Gîtes en Bed and Breakfasst van Wallonië te bieden hebben:

  • 9 verblijfsformules: Landelijke gîte, Stadsvakantieverblijf, Gîte op de boerderij, Bed & Breakfast, Bed & Breakfast op de boerderij, Gastenverblijf, Gastenverblijf op de boerderij, vakantiewoning en Buitengewoon Verblijf.
  • Veel thematische verblijven: Panda, activiteiten voor natuurontdekking, vissen, paardrijden, Erfgoed, Open Bos, Fiets Welkom, Marmiton en Polochon...
  • Verblijven aangepast aan je behoeften: antiallergisch, toegankelijk voor iedereen, Baby Tenderness, Tuin, Eco-Gîte.

Meer dan 800 eigenaren verzamelden zich rond een kwaliteitslabel dat verankerd is in de dynamiek van duurzame ontwikkeling. Hun vereniging is stichtend lid van de Europese Federatie voor Plattelandstoerisme: Eurogîtes. Het resultaat is dat de verblijven voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.