European Flight Simulator

flag
  • European Flight Simulator
Bedien zelf de Boeing 737 simulator! Na een briefing van 30 minuten bent u de captain van een vlucht naar keuze.

Troeven:

  • Een unieke ervaring
  • Incentives op maat
  • Ontdekking van de wereld van de luchtvaart

European Flight Simulator biedt u de kans om een professionele simulator te bedienen. Ontdek de wereld van de luchtvaart, test uw reflexen en versterk de communicatie binnen uw teams.

Er is geen voorkennis vereist, uw instructeur zal u alle basisknoppen en de belangrijkste onderdelen van de cockpit uitleggen. Wilt u op Hong Kong Kai Tak of op Funchal landen? Dat kan. En er is meer: we zorgen voor dreigend weer of een mechanisch defect.

U wordt bijgestaan door professionele piloten in een ontspannen sfeer. De incentives worden aangepast aan de groepsgrootte en aan uw wensen om er een onvergetelijk moment van te maken.

European Flight Simulator stelt 250 m² ter beschikking: de ideale plek voor uw seminaries, productlanceringen en bedrijfsfeestjes.

Een traiteur verzorgt de catering op maat: ontbijt tijdens uw ochtendevenementen, cocktails, walking diners of avondmaaltijd.

Praktisch

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS: 2

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS: 15

DUUR VAN DE INCENTIVE: 1 tot 8 uur

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.