BattleKart Eurométropole - Karting in augmented reality

flag
  • BattleKart Eurométropole – Karting en réalité augmentée
  • Sportactiviteiten
BattleKart is een nieuwe vorm van karting die de echte sensatie van het rijden combineert met een virtuele geprojecteerde omgeving. Een must!
Troeven:
  • Unieke ervaring,
  • Verschillende formules en tarieven,
  • Perfect voor teambuilding!

We hebben ons allemaal wel al eens gewaagd aan een spelletje Mario Kart, maar nu kan je het ook echt spelen!

Stel u voor: u zit in uw kart, handen op het stuur en een touchscreen binnen handbereik. De wedstrijd begint en uw banden beginnen te schuren. Doel van het spel? Zo snel mogelijk de finish bereiken terwijl u interageert met de virtuele elementen en uw tegenstanders.

Net zoals in het beroemde spelletje komt u kubussen tegen waarmee u "power-ups" kan verzamelen om het de anderen moeilijk te maken: olievlekken, mijnen, bommen, turbo en zelfs schilden om u te beschermen tegen een eventuele aanval.

U kan kiezen uit verschillende mappings (geprojecteerde circuits) en spelmanieren... De ideale gelegenheid om een technologisch hoogstandje uit te testen tijdens een leuke wedstrijd die de teamspirit bevordert en het competitiebeest in iedereen zal doen ontwaken.
Ook aan diegenen die niet willen racen heeft BattleKart gedacht: in het complex van 5000 m² met 2 pistes van 2000 m² en 18 karts bevindt zich een centrale horeca zone die de toeschouwers een mooi uitzicht op de piste biedt.

Formules voor bedrijven

Vanaf 20 personen en buiten de gewone openingsuren.

Type spelletje: Découverte Prijs per persoon: € 16.65

Type spelletje: Sensation Prijs per persoon: € 31.50 of 32.40 naargelang de duur.

BattleKart is beyond reality!


Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de verantwoordelijke van het arrangement dat je interesseert.