ITINERAIRES REMARQUABLES EN WALLONIE: N°19

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Steek de "pont de la liberté" (brug) over en volg de "rue de Charleville" in de richting van Ave en Auffe. Sla linksaf aan de 2de straat na de brug. Neem na 200m de linkse aftakking aan de splitsing. Kruising met de geasfalteerde weg Ave-Lessive. Neem links de "rue du Tienne d'aise" en volg deze weg tot aan het gehucht Auffe. Steek de grote N86-weg over en doorkruis het dorp in de richting van Belvaux. Voor de parkeerruimte van de N86, neemt u rechts een smal pad dat steil omhooggaat in het bos van Turmont-Thérimont. U komt het bos uit via een weide tot aan de weg van Belvaux naar Han-sur-Lesse. Neem de straat links, loop Han-sur-Lesse binnen en kom terug op de N86 en de "rue de Charleville".
U kunt de wandelkaart hier downloaden.Voor meer info: Maison du Tourisme du Val de Lesse, rue de Behogne, 5580 ROCHEFORT.Tel.: 084/34 51 72.E-mail: valdelesse@tiscalinet.be.Internet: http://www.valdelesse.be.
Vertrek vanaf de parking van de kerk van Han-sur-Lesse.VARIANTE VAN 11 KM: Op de kruising met de geasfalteerde weg Ave-Lessive, neem de route du Tienne d'aise naar rechts. Op het kruispunt op 50 m, neemt u rechts. Volg deze weg tot de kruising met de geasfalteerde weg Ave-Lessive. Neem daarna links het pad met de gele ruit die u naar Ave en Auffe brengt. Aan het kruispunt (gemeentehuis), slaat u linksaf. Na 300 m slaat u rechtsaf (rue du long Tienne) tot aan de kruising van de Tienne d'aise waar, als u rechts neemt, het circuit van 7 km terugvindt.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand11 Km

Duur

Minimumduur4:00
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.