De Spa Euro Race - autorace in Spa-Francorchamps

flag
  • Sport
Evenement gepland voor de maand juni 2018
Data en programma kunnen veranderen.
Ontdek een niet te missen traditie met een prachtige affiche: de Spa Euro Race! Op het circuit van Spa-Francorchamps in juni 2017.

Zoals altijd zal de race teams uit alle hoeken van Europa verwelkomen. Er zijn 5 categorieën, 12 vertrekken in twee dagen, stevige startvelden, monoposto en GT of Toersime... er is voor ieder wat wils, welke nationaliteit of origine je ook hebt!

Op het programma staan zoals gewoonlijk 2 klassiekers:

  • Tijdens de Formula Renault 2.0 Alps zien we een dertigtal jonge wolven aan het werk die voor de helft uit de Eurocup FR 2.0 komen,

  • En de Supercar Challenge, die naar goede gewoonte uit 2 woelige manches van één uur bestaat. Tussen de 70 wagens op de startgrid zitten heel wat Belgische! 

De Renaults zullen ook aanwezig zijn dankzij de eerste editie van de Clio Cup France! Veerkracht is alles wat de klok slaat met de Britse GT van Britcar die terugkeren na enkele jaren te zijn weggeweest. 2 wedstrijden van 2 uur met een overvol plateau van bijna 80 wagens. Gegarandeerd spektakel!

Enkele wedstrijden zullen op televisie worden uitgezonden en zijn beschikbaar via live streaming op onderstaande website! Talloze wedstrijden, uiteenlopende categorieën, de beste internationale en Belgische piloten...

Voeg daar nog een streepje zon aan toe en je hebt alles om te genieten van dit evenement!

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juni 2018
Data en programma kunnen veranderen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.