Internationaal lachfestival van Rochefort

flag
  • Festival
Van 26 april tot 13 mei 2018.
Het volgende Internationaal Lachfestival brengt tal van humorvedetten samen. In Rochefort in april 2017.

In Rochefort wordt humor in al zijn vormen al 35 jaar lang gevierd!

Alles is begonnen in 1981, het Festival duurde toen maar vier dagen. Tegenwoordig is het een evenement dat zich verspreidt over 3 weken. Het evenement heeft sindsdien wereldfaam verworven en Rochefort is voortaan de universele hoofdstad van de lach. Ze tovert elke dag van het Festival een lach tevoorschijn, en ook tijdens de rest van het jaar.

Ook al staan er elk jaar grote namen uit de humoristische wereld op het podium in het Cultureel Centrum des Roches, toch heeft het Festival als doel en ambitie om nieuwe parels in de humoristische wereld te ontdekken en te promoten.

Zo hebben meerdere bekende humoristen als Dany Boon, Yolande Moreau, Michel Boujenah, March herman, Virginie Hocq,... hun eerste stappen gezet in Rochefort op de internationale wedstrijd van het Festival, de Tremplin du Rire! 


Programma 2016

U ontdekt artiesten zoals François-Xavier Demaison, Sois Belge et tais-toi, Jean-Luc Lemoine, Jérôme de Warzée et kody, en vele anderen ...

Het volledige programma

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.