Eierenzoektocht aan het kasteel van Trazegnies

flag
  • Château de Trazegnies
  • Bijeenkomst
Evenement gepland voor de maand april 2018
Data en programma kunnen veranderen.
Kom met de familie meedoen met de grote spectaculaire eierenzoektocht in een ongelofelijke omgeving aan het kasteel van Trazegnies, in maart 2017.

Kinderen van 2,5 tot 5 jaar en van 6 tot 10 jaar zullen op een parcours dat aangepast is aan hun leeftijd verschillende soorten snoep en goede humor aantreffen. Op de site is er namelijk animatie voorzien om de kinderen te vermaken.

De familie kan ook deelnemen aan wedstrijden die voor de gelegenheid georganiseerd worden: raad het gewicht van een mand vol lekkernijen dat door de delicatessenzaak "Aux p'tits gourmands" wordt aangeboden en neem de mand vol specialiteiten mee naar huis!

Laten we samen strijden tegen verspilling!

We organiseren een grote inzameling van speelgoed voor het evenement (van 22 februari tot 18 maart). Breng daarvoor het speelgoed mee dat uw kinderen niet meer gebruiken naar het kasteel. Enkel volledig speelgoed dat in goede staat is zal aanvaard worden. Zo kunnen de kinderen die deelnemen aan de Eierenzoektocht allemaal vertrekken met een speelgoedje!!

Zo kan aan die knuffels, barbies, soldaatjes, gezelschapspelletjes,... een tweede leven gegeven worden. Schrijf u talrijk in voor onze 2 vertrektijden: 15u of 15u30.

Alle inkomsten zullen naar de restauratie en het onderhoud van het kasteel gaan zodat u steeds meer activiteiten kunnen worden aangeboden.

Kom met de familie een leuke tijd doorbrengen op het kasteel! 

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand april 2018
Data en programma kunnen veranderen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.