Weekend van de Landschappen in Luxemburg

flag
  • Le Weekend des Paysages en Luxembourg belge
  • Bezoek
Evenement gepland voor de maand september 2017
Data en programma kunnen veranderen.
Het Landschappenweekend in Belgisch Luxemburg biedt 3 dagen vol natuur en ontdekkingen. Op verschillende plaatsen in de provincie Luxemburg, van 23 tot 25 september 2016.
Het landschappenweekend zet bekende of minder bekende opmerkelijke landschappen in de kijker. Verspreid over de provincie Luxemburg kan je niet minder dan 40 locaties bezoeken.

Thema 2016 : de fiets

Na de thema's water, legendes en geschiedenis, smaken, bewegen, bomen en muziek, staat dit jaar voor de 8ste editie de fiets in de kijker.
Je krijgt de gelegenheid om heel Belgische Luxemburg met je fiets te doorkruisen en de mooiste valleien, panorama's en dorpen te verkennen.
Wil je van het landschap genieten zonder je kuiten al te veel op de proef te stellen? Kies dan voor een elektrische fiets. Ben je daarentegen wel sportief aangelegd en schrikken enkele hellingen je niet af? Wat je ook kiest, een fietsrally, een tocht door het bos of een proeverij van streekproducten, ... de gezonde buitenlucht zal je zeker en vast goed doen.
Ben je een waaghals? Kom dan kijken naar een demo biketrial of neem deel aan een BMX-initiatie.
Lees meer over het Weekend van de Landschappen

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand september 2017
Data en programma kunnen veranderen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.