PROMENADE A BOSFAGNE

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Een vreemde wereld, het gevoel dat u in een andere wereld binnenstapt. Deze wandeling loopt over de top van het land. Van daar kan u een klein meertje zien: het doel van deze erg wilde wandeling.
Kaart van de wandeling wordt uitgegeven door het Toeristisch bureau van de oostkantons, "Au pied des Fagnes". De bewegwijzering kan onvolledig zijn. Koop de kaart om zeker te zijn dat u de weg niet verliest. Hoe er te geraken? In het centrum van Malmédy, volg richting Robertville (N 681). In het dorp, volg de N 676 naar Eupen. Sla rechtsaf na 4 kilometer, in de richting van Sourbrodt. Vertrekpunt: aan de kerk van Sourbrodt, volg richting "parc à conteneur". Aan de ingang van het park, volg de kleine weg op uw rechterhand. Aan de brug van Bosfagne vindt u een parking en een paneel dat u informeert over de wandelingen. Volg de blauwe wegwijzers.
Informatie: Maison du Tourisme des Cantons de l'Est, Place Albert 1er, 4960 Malmédy.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand9 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.