L'OURTHE - LE HEROU

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Door het hart van de Ardennen stroomt als een kloppende levensader de Ourthe. Wie de rivier van bron tot monding volgt, heeft bijna alles wat de Ardennen te bieden hebben op zijn weg gevonden.
Afstand: 7 km.
Bewegwijzering: donkere vierkantjes met witte cijfers. Het eerste deel van de wandeling volg je nummer 3. De tweede helft, langs de oever, volg je wandeling 6.
Aard van de weg: onverhard, met avontuurlijke en steile stukken.
Vertrekpunt: parkeerterrein aan de Foyer, kruispunt Rue de la Villa Romaine - Place du Centre, in het dorpscentrum van Nadrin. Dit is aan het kruispunt van de N860 La Roche -Houffalize en de weg die naar Le Hérou leidt.
Opmerking: deze wandeling is niet geschikt voor kinderen jonger dan 8/9jaar, ouderen of mensen met hoogtevrees. Goede schoenen zijn belangrijk.
Bij de toeristische diensten van de dorpen tussen La Roche en Houffalize is een topografische wandelkaart te koop met 75 bewegwijzerde wandelingen in het gebied.
Voor meer informatie: Syndicat d'Initiative de l'Ourthe Supérieure, Rue du Centre 30, 6982 Bérismenil - tel. 084 44 42 61.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand7 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.