LE PAYS DU TUFFEAU - LA MONTAGNE SAINT-PIERRE

flag
  • Wandeling/wandeltocht
De Sint-Pietersberg --ten zuiden van Maastricht-- is een bijzondere brok natuur. Er heerst een microklimaat waar het steevast enkele graden warmer is dan elders. Dat is meegenomen wanneer je deze wandeling in Ternaaien (Lanaye) en Wezet (Visé) maakt.
Afstand: 6 km.Bewegwijzering: houten paal met lichtblauw plakkaatje met witte rand en rode pijl waarop staat: reserves naturelles (eerste pijl links van bankje in punt 1).Aard van de weg: onverhard met steile stroken. Bij regenweer uitkijken met kinderen op de helling en langs het kanaal. Dieren zijn niet toegelaten, ook niet aan de leiband.Vertrekpunt: brug over het Albertkanaal in Ternaaien. Langs de westelijke kanaaloever is er bij de brug een klein parkeerterrein.Opmerking: er is geen drankgelegenheid onderweg, dus best zelf drank meenemen.Voor meer informatie: Syndicat d'Initiative et de Tourisme, Rue du Collège 31, 4600 Visé - tel. 04 379 62 63.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand6 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.