LA PROMENADE DE LA RAINETTE DES MARAIS

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Stap in de richting van de Rue Thiers des Broux waar u de fontein ziet. Verlaat de doodlopende straat en neem het pad langs het moeras. Aan het einde van de weg gaat u in de richting van de molen van Fallais. Op het einde van de straat, stapt u in de richting van de kleine brug en slaat u af op de RAVeL. Geniet onderweg van de prachtige fauna en flora. Eens aangekomen op de heuvels, verlaat u de RAVel en volgt u het pad dat u terugbrengt naar het vertrekpunt.
De Valleien van de Burdinale en de Mehaigne stellen 18 wandelroutes voor, 4 mountainbikeroutes en 2 fietsroutes.Een recto/versokaart met de verschillende routes is beschikbaar bij de toeristische dienst: Rue de la Burdinale 6 - 4210 Burdinne.
Vertrek: Rue du Moulin in Latinne, op de parking van het 'Maison de la Mehaigne et de l'environnement Rural'.Bebakening: groene rechthoek met BR04.Niet toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand6 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.