LA PROMENADE DE LA DÎME

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Dit prachtige landschap behoort tot het plaatselijke collectieve geheugen en biedt u een ongewoon beeld van Wallonië. De Saint-Donatkapel was oorspronkelijk een grenspaal die ingebouwd werd in de muren van een kapelletje. Het kleine en bescheiden gebouw bevindt zich langs de verbindingswegen net buiten het dorpscentrum en getuigt van de vrome toewijding van vroeger. Ook nu nog is de Saint-Donatkapel de achtergrond van een eeuwenoude processie. Van op deze plek kunt u de vijf klokkentorens zien van de gemeente Héron: Warêt-l'Evêque, Héron, Lavoir, Couthuin-fond en Surlemez.
De Valleien van de Burdinale en de Mehaigne stellen 18 wandelroutes voor, 4 mountainbikeroutes en 2 fietsroutes.Een recto/versokaart met de verschillende routes is beschikbaar bij de toeristische dienst: Rue de la Burdinale 6 - 4210 Burdinne.
Vertrek: Rue Saint-Martin, aan de kerk.Bebakening: horizontale rode rechthoek.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand11 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.