ITINERAIRES REMARQUABLES EN WALLONIE: N°30

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Het Park van Bohan-Membre bevindt zich in de vallei van de Semois, tussen de dorpjes Bohan and Membre. De vallei ligt erg ingesloten, heeft sterke hellingen en wordt doorkruist door pittoreske beekjes. De alluviale vlakte is vaak erg smal, maar verbreedt soms. U kunt er ook nog oude drogerijen zien die de ooit bloeiende tabakscultuur in de streek oproepen. Het bos bedekt hoogvlaktes en hellingen en de rivieren zitten boordevol vlottende waterranonkels die de oppervlakte van het water bezaaien met duizenden witte bloempjes.
U kunt de wandelkaart hier downloaden.Voor meer info: Maison du Tourisme de l'Ardenne namuroise, rue Albert Raty 83, 5550 VRESSE-SUR-SEMOIS.Tel : 061/29 28 27. E-mail : tourisme.vresse@belgacom.net.Internet : http://www.ardenne-namuroise.be.
Vetrek aan het park van Bohan-Membre (Vresse-sur-Semois).Bereikbaarheid: Weg van Houdremont naar Bohan tussen het gehucht Hérissart en Bohan. Bewegwijzerd vanaf Bohan.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand4 Km

Duur

Minimumduur2:00
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.