ITINERAIRES REMARQUABLES EN WALLONIE: N°25

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Prachtige wandeling zonder al te hoge moeilijkheidsgraad. Tijdens deze wandeling ontdekt u de rijkdom van de bronnen van Spa, de kwaliteit en de diversiteit van de natuurlijke leefomgeving, evenals twee NATURA 2000 sites (de Venen van Malchamps en Stoumont en het bos van de Géronstère). De wandeltocht biedt zeer gevarieerde landschappen, veenheides, bospaden in het beukenbos en pittoreske valleitjes.
U kunt de wandelkaart hier downloaden.Voor meer info: Maison du Tourisme du Pays des Sources, place Royale 41, 4900 SPA. Tel: 087/79 53 53.E-mail: paysdessources@skynet.be.Internet: http://www.paysdessources.be.
Vertrek aan het domain van Bérinzenne in Spa.Bereikbaarheid: Weg van Spa naar La Gleize via the bron van la Géronstère. Volg de borden "Musée de la Forêt" vanaf het centrum van Spa. Parking voro 60 auto's en 3 autocars aan de ingang van het domein.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand10 Km

Duur

Minimumduur3:00
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.