ITINERAIRES REMARQUABLES EN WALLONIE: N°22

flag
  • Wandeling/wandeltocht
De wandeling begint via een didactisch pad met verklarende borden in drie talen. U komt voorbij het kruis van St-Hubertus (Hubertuskreuz) dat in 1672 werd opgericht evenals de oude spoorlijn Born-Vielsalm met haar specifieke grasachtige flora. Daarna volgt het bosgebied Stibuir met zijn geologische en plantkundige eigenaardigheden. De fauna die er leeft is typisch voor de Ardennen: herten, reeën, everzwijnen en vossen.
U kunt de wandelkaart hier downloaden.Voor meer info: Maison du Tourisme des Cantons de l'Est, place Albert Ier, 4960 MALMEDY.Tel.: 080/33 02 50.E-mail: info@eastbelgium.com.Internet: http://www.eastbelgium.com.
Vertrek aan het skipaviljoen (Skihütte) van Rodt aan de ingang van het bos.Bereikbaarheid: N675 en N675A St. Vith-Vielsalm. In de omgeving van Rodt, de borden "Skihütte" of "Biermuseum" volgen. Parking voor 80 auto's.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand12 Km

Duur

Minimumduur4:00
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.