ITINERAIRES REMARQUABLES EN WALLONIE: N°20

flag
  • Wandeling/wandeltocht
De wandeling van de Abanages volgt een volledig bebost parcours, doorheen de gemeentelijke bossen van de stad Saint-Hubert. Ze doorkruist een heel interessante omgeving zowel op vlak van boslandschappen als op vlak van biologische diversiteit. Een discrete en aandachtige wandelaar kan er misschien een of andere vogel, zoogdier, amfibie, insect opmerken...
U kunt de wandelkaart hier downloaden.Voor meer info: Maison du Tourisme du Pays de Saint-Hubert, rue Saint-Gilles 12, 6870 SAINT-HUBERT.Tel.: 061/61 30 10.E-mail: info@saint-hubert-tourisme.be.Internet: http://www.semois-tourisme.be.
Vertrek aan de "Sapin Fi".Bereikbaarheid: Verlaat de RN 89 op km 49: "Centre national de vol à voile". Neem de tegenovergestelde richting van het "centre national". Rij 1,2 km tot aan een T-kruispunt. Parkeer uw wagen hier. U ziet een bord met het vertrek van de wandelingen.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand11 Km

Duur

Minimumduur4:00
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.