ITINERAIRES REMARQUABLES EN WALLONIE: N°18

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Neem rechts een geasfalteerde weg. U laat het klooster van de Abbyes (oude heerlijkheid genoemd vanaf 1267) en een mooie hoeve achter u. U loopt over een stenen brug die over de Our uitsteekt. Na 3 in trappen aangelegde vijvers, geeft een eerste markering u de plaats, de hoogte en de te volgen richting aan. Op het toponymisch punt "Lonnay - alt 330 m", nodigt een markering u uit om de geasfalteerde weg te verlaten en links een stenen weg te nemen die gedurende 1 km langs de Our loopt. U heeft er een mooi zicht over het vlakbij gelegen dorp Our met zijn 17de-eeuwse kerk. Langsheen deze weg staan mooie eiken en ziet u aan de linkerkant meerdere rotsige toppen met grote barsten. U keert terug naar Beth via de weg die u op de heenweg volgde.
U kunt de wandelkaart hier downloaden.Voor meer info: Maison du Tourisme du Pays de Bouillon, quai des Saulx 12, 6830 BOUILLONTel.: 061/46 52 11.E-mail: info@bouillon-tourisme.be.Internet: http://www.bouillon-tourisme.be.
Vertrek aan het gehucht Beth, tussen de dorpjes Opont en Our.Bereikbaarheid: Snelweg E411 of de N95 via Paliseul of Maissin. Parkeermogelijkheden in het centrum van het gehucht.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand8 Km

Duur

Minimumduur2:00
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.