pdf

Het avontuur van Miécret | Fonteinenwandeling

  • Mes Aventures d'Enchanteur, wandeling voor kinderen in Miécret
  • Wandeling/wandeltocht

Ga met een spelkit op avontuur met je gezin in het mooie dorpje Miécret! Dit spel neemt je mee door het dorp op ontdekking naar fonteinen en de aanwijzingen die ze bevatten. Deze wandeling vol obstakels, onderzoeken en uitdagingen is het hele jaar door vrij toegankelijk!

Miécret is een mooi dorpje op enkele kilometers ten zuiden van Havelange. Maar het was het slachtoffer van de vreselijke heks Condruza: zij veranderde de inwoners van Miécret in fonteinen! Jouw missie: de drie broers Fontanas, de beschermers van de Magische Fontein in het dorp Miécret, terugvinden. Ze hebben de code die het wonderbaarlijke water laat stromen.

Je moet de fonteinen van het dorp vinden en deze in detail bestuderen en de getuigenissen van de inwoners vastleggen. Suspense, valse sporen en kleine details die je vergeet op te merken maken het spel erg leuk. De fontein begint op miraculeuze wijze te stromen wanneer het raadsel is opgelost.

Praktische informatie

Duur van het spel: 1.30 uur
Voor kinderen van 8-12 jaar oud
De noodzakelijke onderzoekskit (8 euro) om het spel te spelen is te koop bij het Huis voor Toerisme van Condroz-Famenne.

Een originele manier om het dorp Miécret te ontdekken!

 

Openingstijden

Van 01 januari tot 31 december 2019.
  • Het hele jaar, behalve bij vorst
  • Voor de aankoop van de kit, zie de openinguren van het verkooppunt

 

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.