GR 57 - VALLEE DE L'OURTHE ET SENTIER DU NORD

flag
  • De Grote Routepaden
  • Wandeling/wandeltocht
Van aan de Maas tot aan de Rijn, op de GR 57 : Het pad van de Ourthe is altijd al een "best seller" onder de wandelingen geweest. Deze populariteit is makkelijk te verklaren: de wandeling langs een grote rivier, de onmiddellijke nabijheid van een spoorweg waarvan de stations de wandelweg opdelen in evenwichtige stukken, de opvolging van verschillende landschappen (Condroz, Famenne, Ardennes) en het bezoek aan vele toeristische trekpleisters maken dit pad zeker de moeite waard. Rotsachtige kliffen, prachtige grotten, wilde bossen, dat staat er op het programma van de "Vallée", en meer in het bijzonder van het bekken van de Ourthe waar we enkele kleine maar mooie zijrivieren zullen bewandelen.
Wandelweg: Barchon (GR5) - Liège - Angleur - Esneux - Hamoir - Hotton - La Roche - Houffalize - Gouvy - Troisvierges - Clervaux - Diekirch.
Volledige topogids beschikbaar op de site. Klik op onderstaande link.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand283 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.