DIEU DE MONTS

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Een groene streek met rode daken, slingerende wegen, weidse vergezichten en verborgen hoekjes. Daar draait het om in Frasnes-lez-Anvaing, en in het bijzonder in Frasnes-Lez-Buissenal en Saint Sauveur... Ontdek het Pays des Collines!
Begin achter de kerk en wandel naar het oosten. Na het kerkhof wandelt u naar boven op een pad naar les Monts, dan naar beneden op Grinquier. Draai naar her noordoosten. Neem een pad tussen 2 velden en wandel doorheen bossen en weiden naar GrandRieu. Wandel een pad op op de heuvelkam richting Buquet en wandel naar de kruisweg van Dieu des Monts. Draai naar het westen in de richting van een aantal geïsoleerde boerderijen, en langs een weg doorheen het bos van Leuze, Antoing en Hubermont stapt u verder de "Hauts de Saint Sauveur". Op de Beau Site stapt u in de richting van de camping. Schitterend vergezicht op Ronse. Wandel naar het zuiden op de Sourdiau naar la Hoguenne. Wandel naar les Monts en keer terug naar uw vertrekpunt.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand15 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.