pdf

De wandelingen van Hastière - Les Grottes du Pont

  • Wandeling/wandeltocht
Langs de route die naar Anthée leidt liggen de Grotten van de Pont d'Arcole. Een waar geologisch wonder dat in de loop der tijden gecreëerd werd door het water van de Féron. De schoonheid en de rijkdom van deze grotten maken ze de moeite van een bezoekje zeker waard.
Neem de route d'Anthée tot u aan de route d'Inzemont komt. Neem een kijkje in de oude molen van Hastière en bij de dolomietenrotsen van Tahau. Na de grot van Notre-Dame (rechts), stapt u verder naar Anthée. Steek links de brug over de Feron over en bezoek eventueel de grotten van Pont d'Arcole. Neem dan de oude Inzemontweg tot u in Inzemont uitkomt. Op het kruispunt slaat u dan rechtsaf. Neem dan 150 m verder naar links naar beneden (gele pijl). Na 500 meter slaat u dan opnieuw links af naar beneden naar de vallei van Crupet tot u uitkomt bij het kasteel van Thylère. Draai links af om opnieuw bij het dorp uit te komen.
Vertrekpunt: Place Émile Binet

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand4 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.