pdf

DE FELUY A ARQUENNES

  • Wandeling/wandeltocht
Het dorp Seneffe en zijn Office du Tourisme stellen u een aantal wandelingen voor op het grondgebied van de gemeente langs een aantal essentiële en opmerkelijke punten in de omgeving. Kom wandelen in de buurt van Arquennes, naast bossen en het oude kanaal Brussel-Charleroi. Dit is een mooie wandeling in een groene regio.
Vertrek: "Pont Sauté": place du Petit Moulin in Feluy. Draai links af en wandel de rue du Vignoble op langs sluis n°20. Wandel verder op de rue du Vignoble en sla links af aan het kruispunt: neem de rue Omer Lion. Nadat u onder de brug van de oude spoorweg bent gegaan, draait u links af en neemt u de rue des Ecoles tot aan de Pierrots brug. Neem de oude spoorweg en wandel naast het bos. Neem links de chemin des Gendarmes naar Monstreux. Draai al snel linksaf en neem de chaussée de Soignies langs het bos. Draai rechtsaf en neem de chaussée de Bornival naar de rivier Thines. Draai linksaf, wandel naar het kanaal en volg dat. Steek het kanaal over aan kluis 24. Wandel verder doorheen het natuurreservaat en langs het kanaal komt u dan weer uit aan uw vertrekpunt.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand10 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.