CIRCUIT DU GRAND CORON

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Ontdek Athis en de omgeving op het Circuit du Grand Coron. U wandelt langs en door het dorp van Athis, de boerderij van Rampemont en de Place Masson. Athis, een klein dorpje van 263 hectares en ongeveer 600 bewoners, is ideaal voor een mooie en rustige wandeling. Dit circuit kan ook te paard afgelegd worden, rekening houdend met het feit dat een groot deel van de wegen geasfalteerd zijn.
Uw wandeling begint op de place d'Athis. Neem de rue Grand Coron, nadat u de straat op uw rechterhand die naar Wiheries leidt, genomen en verlaten hebt. Stap verder, en na ongeveer 150m neemt u de aardeweg naar rechts. U komt uit op de rue Comtesse de Belleville die loopt naar de place F. Masson. Neem de Roquette straat. U wandelt dan over een grote brug, en daarna komt u uit op de Chaussée Brunehaut. Op de chaussée slaat u links af, wandelt u een km en dan ziet u links een aardeweg die langs het bos loopt. Neem de avenue du Haut-Pays voor een tiental m. Lees de rest van de reisweg op de site van Honnelles. Zie de link hieronder.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand8 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.