pdf

CIRCUIT DU CROQUET

  • Wandeling/wandeltocht
Kom wandelen op het "Circuit de Croquet" en ontdek Fayt-le-Franc, de kapel van Croquet, de waterval van Ventaire, de boerderij van Rampemont en de kerk van Saint Nicolas.
Begin: plein van Fayt-le-Franc. Rechts van het oude dorp vindt u een pad. Neem dit pad tot u aan een ander pad rechts komt. Op het einde van dit tweede pad komt u op de avenue du Haut-Pays. Naar rechts: tot aan de kapel van Croquet. Neem de weg voor de kapel tot aan de rue Grand Coron. Draai rechts, neem de weg naar Wihéries. Op het parcours: de boerderij van Rampemont. Ga verder tot aan de Avenue du Haut-Pays. Langs de andere kant: een aardeweg. Neem deze weg tot aan het "bois de la Grande Boutonnière". Wandel door (langs) het bos tot je aan een andere weg komt. Draai links aan het kruispunt van de Rue Bourlard en de rue du Roi Albert. Wandel een paar meter verder. Je ziet rechts een klein pad. Neem dit pad tot u terug in Fayt-le-Franc bent.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand5 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.