pdf

CIRCUIT DE MARCHIPONT

  • Wandeling/wandeltocht
Een wandeling in de regio van Marchipont. Ontdek de rivier Aunelle, de molen, en de kapel Saint-Roch op het circuit van Marchipont.
Vertrekpunt: voor het home "Le Roseau Vert". Neem de rue du Pont in de richting van de kerk, op ongeveer 100m. Sla links af achter de kerk. Houd links en wandel in de richting van Rombies op de D59, rue du Quesnoy. Verlaat de D59 en neem links de rue du Faubourg. 650 m naar beneden wandelen, voorbij de molen op het kruispunt. Neem dan de brug links and steek de Aunelle over. 250 m na de brug: bij het T-vormige kruispunt, links afslagen en dan recht aan het teken "Air Liquide". Wandel 600 m en sla links af. U bevindt zich nu op een geasfalteerde weg. Op het kruispunt: twee mogelijkheden: draai links het dorp in, of wandel rechtdoor gedurende 750m en dan links bij de omgekeerde Y op 1000m.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand7 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.