BUISSENAL

flag
  • Wandeling/wandeltocht
Een wandeling in het Pays des Collines. In Buissenal, een dorpje dat zich in het heuvelachtige landschap ten zuiden van de Collines bevindt, kunnen wandelaars zich vergapen aan enkele schitterende vergezichten en de vele facetten van deze regio leren kennen: boerderijen, bossen, paadjes, kapellen, een landschap van heuvels en hagen.
Beginpunt: het pad aan de hoek van de scholen. Wandel verder langs Lieu Pire, stap naar boven richting Saule Perdue. Aan de hoek van de kapel, draai noordwest naar Placette, Outre l'Eau. Aan het plateau van Rotteleur hebt u vergezichten op Frasnes en de Mont St. Aubert te Doornik. Steek over en wandel naar Long Bonne en de beboste heuvelkam. Stap aan de laatste boerderij het pad rechts op. Wandel door het bos, Bousée, steek de weg Frasnes-Lessines over en wandel naar het Bos Lefèbre tot aan de boerderij van Arbattes. Wandel 200 m op de route van Lessines, draai dan rechts op het pad naar Pironche en wandel op de heuvel naar de kapel. Keer terug naar het plein via het gehucht Moulin.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand15 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.