Club Justine Henin

flag
  • Racketsporten
De Club Justine Henin biedt 10 outdoor gravelterreinen, 6 indoor Green Set terreinen en 3 indoor gravelterreinen.
De Club beschikt over een club-house, een restaurant en een van de mooiste terrassen in de streek met zicht op de outdoor terreinen.
De Club Justine Henin biedt meer dan enkel een kwalitatieve infrastructuur. Een kwalitatief onthaal is de hoofdsdoelstelling van de club. Lachen, enthousiasme, warmte zijn al wat te klok slaat of het nu aan de receptie, in de bar, in het restaurant of op het tennisveld is.

Club Justine Henin

De Club Justine Henin staat open voor iedereen, ongeacht je leeftijd, je niveau of je doelstelling. Je kan er verschillende abonnementen nemen en deelnemen aan diverse activiteiten en animaties.
De Club Justine Henin beschikt over een tennischool met verschillende aangepaste programma's en diverse animaties voor bijna 1000 leerlingen per jaar.
Zin in een partijtje tennis, een glas of lekker eten? Wil je opnieuw in vorm raken, tennislessen nemen en advies krijgen van professionals? Kom dan naar de Club Justine Henin.

Justine Henin Academy

De Justine Henin Academy verwelkomt spelers uit de hele wereld voor een jaar en deelnemers aan stages voor week, een maand of een trimester.
Sinds de oprichting in 2007 zijn grote kampioenen komen trainen in de "Justine Henin Academy" en hebben ze gebruik kunnen maken van de voorzieningen en de ervaring van Justine Henin en haar team.

Justine Henin Performance Center

De Club Justine Henin biedt ook een "Performance Center" (fitness) met "Personal Coaching" en een kinestherapiepraktijk.
Het Performance Center is volledig gericht op het sportieve en gezondheidspotentieel van de personen, atleten die er komen. Iedereen is er welkom, ongeacht je leeftijd, niveau of doelstelling.
Het Performance Center kan je indien gewenst in contact brengen met een Personal Coach om je te begeleiden in je traject.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Interne catering

Activiteiten

  • Fitnesszaal
  • Tennis

Uitrusting

  • Internettoegang
  • Airco
  • Parking
  • Daglicht

Aanvullende informatie

Beveiligde parkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.