pdf

Valléro, honing en bijen

  • Valléro, honing en bijen
  • Producent
Een honingboerderij opent zijn deuren. U ontdekt er de bijen, het leven in de kolonie, de bijenkorven, het werk van de imker. U brengt een bezoek aan het drooglokaal, de honingproductie met het extractiemateriaal en het inpakken. Ontdek de producten uit van de bijenkorf: honing, pollen, Koninginnebrood, propolis, honingbier, honinglimonade, snoep, zeep, koeken, kaarsen, was...De verschillende soorten honing dragen het label "Perle du Terroir" wat wil zeggen dat ze werden geanalyseerd en bereid zijn volgens een lastenboek.Proeverij van honing voorgesteld tijdens de bezoeken.
Groepsbezoeken van maximaal 50 personen op afspraak (uurrooster overeen te komen).Winkel elke zaterdag open van 9 uur tot 12 uur (aanbevolen voor individuele bezoekers).Onthaal in Frans en Nederlands.Parkeerplaats voor een autocar of een aantal auto's.Lokalen toegankelijk voor andersvaliden.Verboden te roken en geen toegang voor dieren.

Diensten/Faciliteiten

Voorzieningen

  • Winkel/boetiek
  • Parking
  • Parking autocar

Aanvullende informatie

BusparkingJa
Beveiligde parkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.