DE SCHATTING VAN DE SEIGNEUR

flag
  • Park/tuin
La Cense du Seigneur, een romantische tuin die op dit moment wordt aangelegd, werd in 1989 door de tuinarchitect en eigenaar rond een boerderij uit de 17de eeuw van Gobertangse steen gecreëerd. Hij bestaat uit diverse tuintypes, verdeeld over 1.40 ha : een gestructureerde tuin, een watertuin, een moestuin en gemengde borders. De vijver en de tuin met kreupelhout krijgen een nieuwe structuur, terwijl een nieuwe tuin wordt aangelegd rondom een zwembad, en een andere bij een kas van gietijzer wordt opgezet. De tuin is eveneens voorzien van een tuinhuisje, een dak op palen, een volière, een waterbekken en een trap, die van het geheel een historisch en schilderachtig gebied maken. Organisatie van themadagen, tuinierlessen, bloemkunst, koken, enz.
Het hele jaar door ENKEL op afspraak open.
Bereikbaar : Snelweg E40 (Brussel - Luik), afrit nr. 25 naar Jodoigne. In Jodoigne, richting Mélin - Of Snelweg E411 (Brussel - Namen), afrit nr. 11 naar Jodoigne, vervolgens richting Mélin - Op 5 min. van Jodoigne in de richting van Waver.
Rondleidingen: het hele jaar, na afspraak - in het Frans.
Gratis tot 15 jaar.

Prijs

Individueel

€ 6,5

Groep

€ 5,5

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Groep
  • FR

Uitrusting

  • Parking
  • Parking tweewielers

Aanvullende informatie

Beveiligde parkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.