CITADELLE DE NAMUR

flag
  • Paardrit
Op dit parcours, dat begint aan de Citadelle van Namur, kunt u de hoofdstad van Wallonië "van bovenuit" bekijken. Op verschillende plaatsen krijgt u een mooi zicht op de loop van de Samber. U zal ook merken dat, hoewel deze rit in de stad begint (opletten dus), het bos nooit veraf is.
Deze route is natuurlijk toegankelijk voor ruiters, maar ook voor paardenspannen. Sommige wegen zijn echter erg smal, en tenzij u een erg goed menner bent, raden wij het af met een span op weg te gaan.
Het startpunt ligt op de Esplanade van de Citadel van Namen. Om daar te raken moet u rijden naar het samenvloeiingpunt van Samber en Maas. Aan de Place du Grognon, rijdt u langs de linkeroever van de Samber gedurende enkele honderden meters. Draai dan naar links naar boven richting citadel. Deze weg is kronkelig en redelijk steil, maar toegankelijk voor trucks.

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand11 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.