MANEGE DES PETITES TERRES

flag
  • Paardrijden
Wij bevinden ons op 2 km van Libramont, een belangrijk commercieel centrum in het hartje van de Ardennen. Afgelegen op het platteland in de toeristische driehoek Saint-Hubert, Neufchâteau, Bouillon. Niettemin zeer gemakkelijk toegankelijk dankzij de nabijheid van de E411, E25, de N89 en de spoorlijn Brussel-Luxemburg. Onze paardrijkring organiseert een veelvoud aan activiteiten die geschikt zijn voor eenieder. Marie-Paul, de eigenares, ontvangt u het hele jaar door: ze zal zich persoonlijk om u bekommeren, naargelang uw paardrijniveau en uw wensen.
We organiseren lessen, stages, wandelingen en koetsritten. Bekijk onze website om onze promoties te ontdekken. Ander telefoonnummer : 0495/25 37 95.
Alle disciplines van het paardrijden.
Verhuur van pony's en paarden.
Sinds meer dan 15 jaar onderzoekt de etholoog J-Cl Barrey (http://puisaye-station-recherche.ifrance.com) het gedrag van paarden.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.