LE FOURNEAU ST-MICHEL

flag
  • LE FOURNEAU ST-MICHEL
  • Mountainbiketocht
Het bos van Saint-Hubert is zonder enige twijfel het mooiste bos in Wallonië. Tussen Masblette en Lhomme zal u een aantal steile heuvels moeten beklimmen. Met een beetje geluk komt u een wild zwijn met jongen tegen, of een vos of een damhert. En - waarom niet? - misschien ontmoet u zelfs de koning van het bos, het hert! Een sportieve escapade, met een niet gering aantal hellingen. Deze dag in de open lucht zal uw conditie en humeur zeker en vast ten goede komen.
Van Namen, neem de N4 tot Marche-En-Famenne. Neem de uitrit in de richting van Rochefort-Marloie. Neem van daar de N86 tot in Jemelle. Neem aan het rode licht de N849 naar links in de richting van Forrières-St-Hubert. Rijd verder tot Fourneau-St-Michel. Parkeer uw wagen op de parking van het Musée du fer (het ijzermuseum) en de herberg, net voor de brug van Masblette. Bekijk de volledige route van deze tocht op de internetsite van "escapades".

Informatie over de wandeling

Lengte

Minimumafstand30 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.