Grotten van Floreffe

flag
  • Grotten van Floreffe
  • Grot en spelonk
Stalactieten en stalagmieten, kleurrijke stenen in een 800 m lange gang. Deze grot werd in 1860 ontdekt tijdens de bouw van het kasteel. U treft er de mooiste stenen uit Wallonië aan. Het onvergetelijke parcours neemt u mee doorheen tal van prachtige zalen.
Duur van het bezoek: 1 uur.Openingsuren: het hele jaar door, enkel op afspraak, zelfs voor kleine groepen, families...Pedagogische dossiers: op aanvraag, zowel voor lagere als middelbare scholen.Toeristische combinaties: verschillende forfaits, in samenwerking met het Lac de Bambois, de Ruines de Montaigle.Sportcombinaties: bezoek aan de grot en 'Au temps de Chevalier' (sportactiviteit met abseiling, indiobrug, afdaling in een scheur...). Aanbevolen voor kinderen van 8 tot 13 jaar.Themadagen: het hele jaar door: vleermuisdag, proeverijdag (wijn, streekproducten...).
Groepen: korting van € 0,50, minimum 15 personen.

Diensten/Faciliteiten

Uitrusting

  • Parking

Aanvullende informatie

Beveiligde parkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.