Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Luchtsport/Aerodroom
  • Avonturensport

Kom een leuke dag doorbrengen met vrienden en familie op het vliegveld van Cerfontaine, een recreatiezone gericht op luchtvaartsporten en de ontdekking van de natuur.

Op het vliegveld van Cerfontaine, vlakbij de Lacs de l'Eau d'Heure is er een aanbod van luchtdopen per vliegtuig, ULM, (motor)zweefvliegtuig of helikopter, evenals parachutespringen op een oppervlakte van meer dan 60 hectare.
Een prachtig gebied van bijna 2 hectare is ontwikkeld voor de ontdekking van de lokale biodiversiteit. Natuurliefhebbers zullen er dol op zijn!

Luchtvaart en parachutespringen op het menu

Het vliegveld van Cerfontaine verwelkomt vliegtuigen, ULM's, zweefvliegtuigen en motorvliegtuigen, helikopters en parachutisten.
Bezoekers voor een dag, aangetrokken tot een luchtdoop of op zoek naar een school om je te trainen in vrijetijdsvliegen, vinden er een serieus team dat klaar staat om aan je verwachtingen te voldoen.

Het vliegveld is de thuisbasis van de Henegouwse sportschool voor parachutespringen. Onder begeleiding van een rigoureus opgeleid team heb je de mogelijkheid om je, alleen of in groepsverband, in te wijden in het tandemspringen.

Wat denk je ervan? Heb je er zin in?

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden