Achouffe, Kunstenaarsdorp in Houffalize

flag
  • Bijeenkomst
Evenement gepland voor de maand juni 2018
Data en programma kunnen veranderen.
Ontdek schilderkunst, ambachtswerk, artistieke creatie, tentoonstellingen en activiteiten in het dorpje van de kabouters: Houffalize! In juni 2017.

Heksen en Feeën, een dertigtal kunstenaars verzamelen elk jaar op de eerste zondag van juni.

Schilders, aquarelschilders, beeldend kunstenaars en ambachtslui stellen hun werk tentoon en halen de penselen boven om de liefhebbers te laten genieten. Op de stoep en op de terrassen concurreren houtskool en klei met pastel en handgemaakte juwelen. Voor jong en oud.

Dit is de ultieme gelegenheid om Achouffe, zijn gastronomie, zijn wereldberoemde bier, natuurwandelingen en kunstenaars te ontdekken zoals op een klein "Montmartre"! 

Er zijn kindvriendelijke wedstrijden, straatanimatie en musicale momenten. Inschrijven voor deze dag is gratis en kunstenaars en ambachtslieden mogen ter plaatse tentoonstellen en verkopen. Elke kunstenaar/ambachtsman krijgt een bon voor een lunch en een drankje en moet zelf voor materiaal zorgen.

- toegang gratis -

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand juni 2018
Data en programma kunnen veranderen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.