pdf

Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik

  • Geniet van verschillende diensten voorgesteld in de Thermen van Spa
  • Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik
  • Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik
  • Thermen van Spa, wellnessuitstap in de provincie Luik
  • Thermen

Kom ontspannen in de Thermen van Spa, een statig complex, tussen traditie en modernisme, in het centrum van Spa, in een vallei van de Belgische Ardennen.

Kuuroord

Bovenop op de heuvel met uitzicht op Spa geniet je van een volledig complex dat de traditie van thermale behandelingen combineert met moderne wellness.

Deze ruimte van 800 m² is volledig gewijd aan je ontspanning en geluk: hammam, sauna (in badkledij of naakt), aquagym, babybubbels, ontspanningssessies (Tibetaanse schalen of meditatie), hout- en infraroodlicht of' "Zen na 6"-avonden. De Thermen van Spa nodigen je uit om de tijd te nemen om te ontspannen.

Balneotherapie, schoonheidsbehandelingen en massages

De Thermen van Spa bieden je de mogelijkheid om te ontspannen en ook om jezelf te verwennen. Balneotherapie bevordert de bloedcirculatie en ontspanning, stimuleert de stofwisseling en is gunstig voor de huid. De schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam geven je een beter beeld van jezelf en de verschillende massages zullen je ontspannen als nooit tevoren.

Praktische informatie

Kinderen jonger dan 6 jaar niet toegelaten.

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit onder begeleiding.

Privé betaalparking beschikbaar tijdens de openingstijden van de thermale baden.

Raadpleeg de website van de Thermen van Spa voor openingstijden en prijzen.

Prijs

Individuele bezoekers: 3 uur: volwassenen: € 20 - kinderen: € 15 - studenten: € 17. Hele dag: € 31/persoon. Groepen (min 20 personen): 3 uur: volwassenen: € 16 - kinderen: € 12. 20e persoon: gratis. Reserveren verplicht.

Diensten/Faciliteiten

Activiteiten

  • Wellnesscenter
  • Zwembad
  • Sauna
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.