RAVeL des BBQ - Smakelijke fietstochten in Le Pays des Vallées

flag
  • RaveL des barbecues au Pays des Vallées
  • Bijeenkomst
Op zondag 30 juli 2017
Op zondag 06 augustus 2017
Op zondag 20 augustus 2017
Op zondag 03 september 2017
Op zondag 10 september 2017

De Provincie Namen organiseert 7 dagen fietstochten met gastronomische haltes in de plaatselijke restaurants. Van 16 juli tot 10 september 2017.

De RAVeL des BBQ zijn gezellige gastronomische fietstochten waarbij je de landschappen en streekproducten van de provincie Namen ontdekt.

Er zijn bewegwijzerde parcours van ongeveer 25 kilometer verspreid in de provincie Namen. Ontdek op deze 7 data de dorpen, bossen en weiden en geniet onderweg van een barbecue op basis van streekproducten bereid door plaatselijke restauranthouders.

De parcours met de RAVeL als rode draad laten je kennismaken met diverse streken zoals de Condroz, de Naamse Ardennen, de vallei van de Maas en de Samber, het merenland.

Naast het ontdekken van deze prachtige streken, kunnen fietsers ook nog halt houden om deel te nemen aan talloze activiteiten en om de plaatselijke toeristische trekpleisters te ontdekken.

Bij de stand van Pro Vélo kan je je fiets gratis laten nakijken!

Het programma

Bekijk hier het volledige programma van de RAVeLBBQ

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.