pdf

Railbike des Hautes Fagnes

  • Trein/tram/spoorwegfiets

Op zoek naar een originele activiteit voor je gezin of vriendengroep? Probeer de Railbike des Hautes Fagnes en trap door een prachtig bosrijk landschap.

  • Ontdek de railbikes of spoorwegfietsen
  • De Hoge Venen op je eigen tempo
  • Een spoorwegfiets, een attractie voor iedereen

Wat is de Railbike of Draisine?

Een railbike of draisine is een vrijetijdsvoertuig aangedreven door spierkracht. Ze worden gebruikt op oude trajecten voor pleziertochten.

Een nieuwe manier om de Hoge Venen te ontdekken

Op de oude spoorlijn tussen de stations Kalterherberg en Sourbrod ontdek je met plezier de geneugten van de spoorwegfiets. Je rijdt ongeveer in 2 uur 7 km heen en terug en doorkruist een van de mooiste typische landschappen van België, de Hoge Venen.

Een echte attractie voor iedereen

Een draisine of spoorwegfiets is geschikt voor 4 volwassenen (2 voetgangers en 2 "toeristen", ruil gerust eens van plaats onderweg).

Iedereen die aan de pedalen kan, kan een Railbike besturen, er is geen leeftijdsgrens of andere beperking waardoor het de ideale gezinsattractie is.

De bank is uittrekbaar en maakt het mogelijk om een rolstoel te installeren.

Bovendien kunnen slechtzienden ook genieten van deze activiteit, want de railbike volgt het spoor. 

Reservering aanbevolen

 

 

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Fietsverhuur
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.