pdf

Wandeling in de Vallei van de Hoëgne | Schuim aan de voet van de Venen

  • Wandeling/wandeltocht
  • Trekking & wandelen

Van een klein beekje dat geboren wordt op de Venen, groeit de Hoëgne uit tot een rivier met een romantisch maar ook onstuimig karakter tijdens deze wandeling van 11 km.

Als er iets is dat je tijdens deze wandeling niet zult vinden, dan is dat een rechte lijn! Het gaat je zelfs bijna duizelen wanneer je probeert de opeenvolging van bochten te volgen die de plagerige rivier maakt.

Vertrek: parking aan Roquez 49 - Jalhay
Afstand: 11,4 km
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Bewegwijzering: ja
Online circuit: download de interactieve kaart, de beschrijving van de route en het gpx-bestand.

Zien en doen in de buurt van Jalhay

20 onvergetelijke wandelingen in Wallonië

Download de onderstaande brochure voor nog 19 wandelingen op ontdekking naar ons mooie Wallonië:

20 onvergetelijke wandeltochten

Grote routes, kastelen, ongewone locaties, erfgoed, geschiedenis, adembenemende landschappen, leuke dorpen… Er zijn evenveel thema’s als routes. En waarom uw wandeling niet verlengen met een cultureel bezoek, een proeverij van streekspecialiteiten of een overnachting in een lokaal logies? Een complete en originele manier om Wallonië te bezoeken tijdens een daguitstap of een weekend… alleen, als koppel, met uw gezin… in de zomer en in de winter… met klein of groot budget.

Informatie over de wandeling

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Lengte

Minimumafstand11 Km
Maximumafstand11.4 Km
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.