pdf

Park van het kasteel van Edingen, een uitzonderlijke locatie

 • Kasteelpark
 • Park/tuin
Edingen is een middeleeuwse stad met een rijk en prestigieus verleden aan de grens van westelijk Henegouwen. De stad is trots op haar prachtige park van 182 ha dat in de lijst van Belangrijk Erfgoed van Wallonië is opgenomen. Het biedt zijn bezoekers een brede waaier aan attracties: het kasteel, de paardenstallen, de kapel, de vele historische en hedendaagse tuinen, enz. Drie themaparcours nemen u mee op ontdekking naar de site aan de hand van audiorondleidingen. Naargelang uw interesse, kunt u kiezen uit het circuit "Natuur" voor een botanisch en ecologisch avontuur, het circuit "Park" voor geschiedenis, of "Tuin" voor de liefhebbers van bloemen en planten. Het park van Edingen biedt u ontspanning en cultuur in een van de mooiste tuinen van Wallonië.
Jaarlijkse sluiting: 25 en 26/12, 01 en 02/01.Bezoek met audiogids, dagelijks: 10u-16u. Info: Toeristische dienst van Edingen, Parc 5, 7850 Edingen.Geprivilegieerd bezoek - voor groepen en mits reservatie bij de Toeristische Dienst € 12,-/pers. Package visit - interpretatiecentrum - audiogids: € 5,- - senioren: € 4,-. Enkel audiogids: € 2,- - interpretatiecentrum: € 2.
Kinderen jonger dan 8 jaar: gratis.

Openingstijden

Van donderdag 01 november 2018 tot zondag 21 april 2019.

Prijs

Individueel

€ 3
€ 2,5
€ 2,5

Groep

€ 2

Diensten/Faciliteiten

Diensten

 • Educatieve dienst

Uitrusting

 • Cafetaria
 • Parking autocar
 • Parking tweewielers
 • Parking

Dieren

  Huisdieren toegelaten

  Aanvullende informatie

  BusparkingJa
  Beveiligde parkingJa
  Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.