Museum van de Slag om de Ardennen

flag
  • Museum van de Slag om de Ardennen
  • Museum/ontdekking

Het Museum van de Slag om de Ardennens het enige museum over het Ardennenoffensief met een Brits gedeelte.Op ongeveer 1500 m², verdeeld over drie verdiepingen verbonden via een grote trap en een lift voor andersvaliden, ontdekken bezoekers meer dan 120 mannequins van Amerikaanse, Engels, Duitse en zelfs Schotse soldaten met hun uitrusting en wapens, alsook uniformen aangeboden door veteranen die hebben deelgenomen aan het Ardennenoffensief. Bezoekers vinden er ook een belangrijke verzameling wapens, foto's, persoonlijke voorwerpen en uitrustingen die gevonden werden op het slagveld, alsook een twintigtal militaire voertuigen.

Open tijdens het weekend en schoolvakanties.Dagelijks open van april tot december: 10u tot 18u, behalve op maandag en dinsdag.Gesloten tijdens de week in januari, februari, en maart, evenals op 1/1, 25/12 en carnavalszondag.Andere mogelijkheden voor groepen en rondleiding op reservatie (minimum 20 personen).Laatste ingang om 17u15.Bereikbaarheid: E411, N4 daarna N888 or E25, afrit 50, daarna N89.

Prijs

Individueel

€ 6,4
€ 3,2

Groep

€ 3,5

Diensten/Faciliteiten

Uitrusting

  • Toegankelijk voor Personen met Beperkte Mobiliteit (onder voorbehoud van controle)
  • Parking
  • Parking autocar
  • Winkel/boetiek

Aanvullende informatie

BusparkingJa
Beveiligde parkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.