pdf

Mons Capitale Culturelle | Biënnale 2018-2019

  • Tentoonstelling
  • Bijeenkomst
Van vrijdag 14 september 2018 tot zondag 30 juni 2019.

De Stichting Mons 2025, vergezeld van de expertise van Mars - Mons arts de la scène en de Pôle muséal de la Ville, nodigt je uit voor deze eerste Biënnale in Bergen, Culturele Hoofdstad. Kom en geniet van een groot cultureel programma van 14 september 2018 tot 30 juni 2019.

Bijna negen maanden lang biedt de stad Bergenj e een programma van culturele evenementen van allerlei aard. Mis de eerste editie van deze Biënnale niet, die een groot succes belooft te worden!

Terug naar Mons 2015

De stad heeft de titel van Culturele Hoofdstad van Europa in 2015 onderschreven door een breed scala aan activiteiten op alle culturele gebieden aan te bieden. Na het succes werd Mons 2015,  Mons, Culturele Hoofdstad van Europa.

Cultuur in al haar vormen

De Biënnale neemt je mee naar het hart van een dicht, verrijkend en verenigend programma. Overal in de stad en op culturele plaatsen vind je tentoonstellingen, theater, dans, circus, muziek, gastronomie, enz. Kortom, geniet van negen maanden culturele evenementen!

Inhuldiging: het weekend van 14 tot 16 september

Het derde weekend van september is de aftrap van deze grote eerste editie. De opening van de tentoonstelling Niki de Saint Phalle, hier is alles mogelijk in het BAM is een van de hoogtepunten van de opening van de festiviteiten. Kunst in al haar vormen zal te zien zijn in de straten van de Culturele Hoofdstad van Europa. Mis ook de grote show en het vuurwerk op de Grote Markt niet.

Een drukke culturele agenda die iedereen zal bekoren!

Openingstijden

Van vrijdag 14 september 2018 tot zondag 30 juni 2019.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.