pdf

Lesse Kayaks, afvaart met een kajak of kano van Dinant Evasion

  • Waterattractie
  • Kajak, kano of raft

De afvaart van de Lesse, sport en ontspanning te midden van de ongerepte natuur. De Lesse kronkelt door een landschap met middeleeuwse kastelen, prehistorische grotten, indrukwekkende rotsen en 2 watervalletjes. Een leuke dag op het water met vrienden of familie.

Dinant Evasion biedt je een niet te missen attractie aan in Wallonië: de afvaart van de Lesse. Huur kajaks en kies met familie of vrienden voor een tocht van 12 of 21 km tot in Anseremme.

Tijdens de afvaart krijg je een mooi zicht op prachtige landschappen vanuit een origineel perspectief, namelijk te midden de Lesse.
De kleine afvaart van 12 km duurt ongeveer 2 u. 30 min., die van 21 km ongeveer 5 u.

Praktische informatie

De minimumleeftijd is 5 jaar.

Om de Lesse te kunnen afvaren, zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. Contacteer Dinant Evasion voor je vertrek.

Gelieve kajaks te reserveren.

Prijs

Er zijn verschillende soorten kajaks beschikbaar: eenpersoons-, tweepersoons-, comfort- of klassieke kajak of kano. Vanaf € 17,50 per persoon voor een klassieke tweepersoonskajak, tot € 25 per persoon voor de super comfort eenpersoonskajak.

Diensten/Faciliteiten

Diensten

  • Materiaalverhuur

Voorzieningen

  • Cafetaria
  • Gemeenschappelijk sanitair

Aanvullende informatie

Beveiligde parkingJa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.