pdf

Les Gîtes d'Etape van het Belgisch Centrum voor Jeugdtoerisme

Een weekendje weg of een vakantie met familie, een groep, onder vrienden? Kies de formule die bij je past uit 'Gîtes Accueil' of 'Gîtes de Groupe'.

Pensionformule 'Gîtes Accueil'

Verblijven voor individuelen, gezinnen, groepen, scholen. De gîtes bevinden zich in Ovifat, Eupen, Wanne, Han-sur-Lesse, Rochefort, Villers-Ste-Gertrude en Brussel.

De troeven van de gîtes met deze formule:

  • Keuze tussen volpension en halfpension
  • Optie overnachting + ontbijt in het weekend
  • Een warm en professioneel onthaal door mensen die je graag hun streek laten ontdekken
  • Eenvoudig logies maar met kwaliteit, maar waar iedereen met wederzijds respect comfort vindt, samen met de groep
  • Geschikt materiaal, zowel binnen als buiten
  • Een natuuromgeving en een gamma gevarieerde en toegankelijke activiteiten.

Je kan bijkomende zaken voorzien voor je verblijf: animaties, reservaties voor culturele en toeristische actvititeiten, huur van sportmateriaal

Huurformule 'Gîtes de Groupe'

Verblijven voor vrienden, wandelaars, families, sportclubs, scholen, jeugdbewegingen, ...

Het netwerk van het Belgisch Centrum voor Jeugdtoerisme zijn Gîtes d'Etape met huurformule en in vrij beheer, in hartje Ardennen.

Binnen deze formule voor groepen vind je een ruime en uitgeruste verblijfsinfrastructuur. Een gîte die voor jou gereserveerd is en die je zelf beheerd. Een financieel toegankelijke formule.

Ook hier zet de natuur aan tot activiteiten en ontdekking: tal van sportieve en culturele mogelijkheden en rust en ontspanning.

De uitbaters van de gîtes kennen hun regio en kunnen je in contact brengen met lokale partners zoals toeristische infokantoren, culturele centra, sportcentra, gidsen, ...).

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.