pdf

Les Féeries de Beloeil | 30ste verjaardag

  • Voorstelling
Op zaterdag 17 augustus 2019

Kom het schitterende kasteel van Beloeil bewonderen tijdens de Féeries, georkestreerd door Luc Petit! Cabaretiers en goochelaars verwachten je op 18 augustus 2018 voor een spectaculaire opvoering met jongleerkunsten, fantasmagorieën en flamboyante, barokke kunsten.

Ontdek verrassend realistische decors en meer dan 300 kunstenaars, dansers, muzikanten en acteurs in het kader van de Féeries de Beloeil 2018.

Volg het spektakel van dichtbij

Dit niet te missen zomerevenement vindt plaats in een magnifieke setting, het is het toneel voor een 360°spektakel in de lucht, op het water en onder de sterren van de melkweg, en je kan dit allemaal met je eigen ogen komen bekijken. Gerald WATELET neemt met veel enthousiasme het peterschap van de Féeries op zich.

Een spectaculaire 30ste editie

Schermen langs een waterval, ballet op het platteland, acrobatische kunsten om Neptunus uit te dagen, marionetten, fantasiespel en pantomime, toverkunsten in de lucht, paardenspektakels, een bestiarium in choreografie, koren onder de sterrenhemel, lichtshows, dansoptredens in het maanlicht en om het feest in schoonheid voort te zetten, een laatavondprogramma dat de sterrenhemel zal doen oplichten!

Een buitengewone en niet te missen avond in het kasteel van Beloeil!

Openingstijden

Op zaterdag 17 augustus 2019

De kasteelhekken openen vanaf 16.00 uur.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.