pdf

L'échappée belge | Verken Wallonië met de fiets

  • Bezoek
Evenement gepland voor de maand september 2019
Data en programma kunnen veranderen.

Ter ere van de 20e verjaardag van Beau Vélo de RAVeL neemt l'Échappée Belge je mee op ontdekking naar de mooiste hoekjes van Wallonië. Een fietsavontuur, boordevol proeverijen, buitengewone ontdekkingen, concerten en andere verrassingen wachten op jou in Wallonië van 24 tot 30 september 2018.

Deze fietstocht nodigt nieuwsgierigen uit om Wallonië te ontdekken via 7 thematrajecten. De trajecten hebben verschillende moeilijkheidsgraden, maar gaan steeds gepaard met muzikaal entertainment, verrassingsbezoeken van onverwachte gasten en proeverijen onderweg. Bovendien zal je tijdens de tocht buitengewone plekjes kunnen bewonderen om vervolgens van een heerlijk avondmaal te kunnen smullen.

Door heel Wallonië

Deze nieuwe editie van lÉchappée Belge neemt je mee naar het Signal de Botrange in Hannuit, Chaudfontaine, Marche-en-Famenne, Mariembourg, La Louvière, Vloesberg en Ronquières.

Je moet geen topsporter zijn om deel te nemen aan dit avontuur, er is voor ieder wat wils want de meeste trajecten volgen het RAVeL-netwerk. Hieronder kan je kiezen welk traject of welke formule het beste bij je past.

Moelijkheidsgraad 1/3

Moelijkheidsgraad 2/3

Moelijkheidsgraad 3/3

Fiets bijna 700 km terwijl je het Waalse erfgoed en de verrukkelijke streekproducten ontdekt!

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand september 2019
Data en programma kunnen veranderen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.