La Nuit du RAVeL | Fietsevenement in La Louvière

pdf
  • Bijeenkomst

Neem met je gezin deel aan de Nuit du RAVeL op 20 juli 2017 in La Louvière. 110 km fietstocht 's avonds op de RAVeL van Henegouwen.

Tweede editie van de Nuit du RAVeL op 20 juli 2017. Na de succeseditie vorig jaar in de Waalse hoofdstad moest er wel een nieuwe volgen in 2017. Op de vooravond van de Belgische nationale feestdagen wordt de start van de fietstocht gegeven aan de scheepslift van Strépy-Thieu om 19 uur.

RAVeL langs het Centrumkanaal

Deze Nuit du RAVeL is ook de gelegenheid om de 100ste verjaardag van het Centrumkanaal te vieren. Met zijn historische hydraulische liften, zijn lift die meer dan 70 meter hoogteverschil overbrugt en zijn kilometers jaagpaden die een paradijs zijn voor fietsers, kon geen betere plek uitgekozen worden.

Op het menu van deze avond staat een soort "Beau Vélo de RAVeL"-parcours op het programma, maar dan langer. Kortom, 110 km Waalse landschappen, streekproducten en traditionele festiviteiten zoals een concert.

De Nuit du RAVeL staat zoals de rest van het seizoen 2017 van Beau Vélo de RAVeL in het teken van de gastronomie, het toeristisch jaarthema in Wallonië.

Programma van de nocturne

Verzamelen in Strépy-Thieu vanaf 17 uur.

Vertrek met de fiets om 19 uur.

6 haltes:

Het Kasteel van Seneffe (met proeverij van streekproducten); om 21.30 uur, La Louvière met gratis concert van le Grand Jojo. Daarna zijn nog 3 haltes voorzien om 2, 4 en 6 uur 's nachts.
Terugkeer naar Strépy-Thieu rond 7u met ontbijt.

Reserveer snel je plaats

Surf snel naar de officiële website van het evenement om je plaats te reserveren in het peloton.

Enige deelnemingsvoorwaarde: 16 jaar zijn en inschrijven op de website van het evenement

€ 20 per persoon.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.